Consulting: advies op maat

Misschien wel het belangrijkste voor u als ondernemer is het zo nu en dan ontvangen van een goed en betrouwbaar advies. Of het nu gaat om een consult over fiscaliteit, het financieel en fiscaal in goede banen leiden van herstructureringen of vraagstukken over arbeidsvoorwaarden… u krijgt van ons een transparant en betrokken advies op maat.

Mochten wij de kennis niet zelf in huis hebben dan maken we gebruik van ons opgebouwde netwerk van adviseurs op diverse vakgebieden. Zij koppelen specialistische kennis en ervaring aan de mogelijkheden die de wet biedt en voorzien de klanten van praktische en direct toepasbare adviezen. Het voorkomen van juridische problemen staat hierbij voorop. Ondernemen is keuzes maken. Investeer ik nu of later? Ga ik samenwerken en een nieuwe onderneming oprichten? Het gaat om keuzes die belangrijk zijn voor de toekomst van uw bedrijf, maar ook voor uw privéleven.

Natuurlijk kan ondernemen risicovol zijn, maar met de hulp van Kuiper Administraties & Belastingconsulenten als betrouwbaar adviseur, heeft u de juiste partner gevonden. Een objectieve inschatting van de situatie, actuele kennis en expertise worden omgevormd tot een helder advies waarin risico’s zichtbaar worden en mogelijkheden de kans krijgen. Dat is nog eens keuzes maken!

Jarenlange kennis en ervaring
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk en betrokken
Transparante en actieve benadering