Financiële administratie

Een goed opgezette en heldere administratie leidt tot snel inzicht in uw financiële situatie. Als ondernemer weet u dat dit van levensbelang is voor de toekomst van uw bedrijf, maar dat maakt het niet minder tijdrovend en – voor veel ondernemers – een halsbrekende zaak.

Bij Kuiper Administraties & Belastingconsulenten is het mogelijk om de zorg over uw gehele financiële administratie over te dragen. Wanneer u zelf graag de basisadministratie voert, maar wel het advies en voor sommige onderdelen de ondersteuning van ons kantoor kunt gebruiken, is dat uiteraard ook een optie. Evenals het overdragen van een deel van de administratie aan onze experts. Uw administratie moet worden gevoerd naar de voor uw branche specifieke en wettelijke eisen.

Wij beseffen de grote waarde aan een goed opgezette administratie en ondersteunen u dan ook met plezier bij het opzetten van of het inboeken van uw financiële administratie. Wij werken op ons kantoor met verschillende boekhoudprogramma’s, waardoor we snel en gemakkelijk uw financiële en fiscale gegevens kunnen inlezen.

Accountancy
Kuiper Administraties & Belastingconsulenten heeft een proactieve houding. We denken met u mee en wachten niet op suggesties of vragen. Als cliënt van ons kantoor zullen we u tijdig informeren over nieuwe regelingen die op u of uw bedrijf van toepassing zijn. Met advies op maat ondervindt u professionele ondersteuning bij uw besluitvorming inzake het toetsen van nieuwe investeringen, het kiezen voor extra personeel of bijvoorbeeld het overnemen van een (extra) bedrijf.

Als full service organisatie kunt u ons kantoor bovendien inschakelen voor het beoordelen van uw administratieve organisatie of voor deskundig advies op het gebied van financieringen of voor het opstellen van een erkend ondernemersplan. Wij begeleiden u daarbij desgewenst ook bij het aanvragen van een financiering.

Jarenlange kennis en ervaring
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk en betrokken
Transparante en actieve benadering