Over ons

Persoonlijke en transparante benadering
De persoonlijke en transparante benadering en begeleiding van ons wordt sinds 2005 door een portfolio van tevreden klanten gewaardeerd. Aan de stormachtige groei van het klantenbestand blijkt de eigentijdse benadering van André Kuiper en zijn kantoor een ware verademing in de wereld van accountancy en fiscaliteit.

Betrokkenheid en actieve benadering
Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van de reguliere accountancywerkzaamheden zoals het opstellen en analyseren van uw jaarrekening en aangiften Inkomstenbelasting en advisering op het gebied van bedrijfseconomische- en fiscale vraagstukken. Deze en meer diensten worden met grote betrokkenheid voor de opdrachtgever uitgevoerd. Uiteraard gebruiken we onze ervaringen en actuele vakkennis, maar we realiseren ons dat uw ondernemerssituatie uniek is. Optimale afstemming van onze diensten op uw bedrijf(swensen) kunnen, ons inziens, alleen bij een open vertrouwensrelatie waarbij we alert blijven op kansen voor u als MKB-er. We zullen in deze relatie geen afwachtende houding aannemen, maar u met plezier adviseren over veranderingen in de fiscale wereld die voor uw bedrijf van belang zijn.

Via onze weblog op deze website blijft u eveneens op de hoogte van de laatste fiscale en financiële ontwikkelingen die we in begrijpelijke taal voor u hebben verwoord.

Verrassende prijs-kwaliteitverhouding
Naast de dynamische en eigentijdse aanpak van ons, wordt ook de prijs-kwaliteitverhouding als positief verrassend ervaren door onze opdrachtgevers. Doordat we voor ons kantoor geen gebruik maken van dure huisvesting en we geen overheadkosten hebben, bieden wij een sterk concurrerende prijs.

Wilt u meer weten over onze tarieven? Neemt u dan vrijblijvend contact op via de contactpagina.